Cursussen 

Hoe leuk is het als jij zelf jouw eigen kindje kan masseren en kan zorgen dat babykwaaltjes verminderen of verdwijnen. Het enige dat jij nodig hebt, zijn je handen en liefdevolle aandacht. 
Wist jij dat ieder kind aanraking nodig heeft om te overleven en dat ieder kind liefde in zich heeft.

Bij Monificent Massagesalon kan jij meerdere cursussen volgen. In overleg kan de cursus ook bij jouw thuis gegeven worden, als jij binnen een straal van 5 km woont. Hier zullen geen extra kosten voor berekend worden. Dagdeel en tijdstip is dan ook in overleg.

  • Shantala babymassage: Hiermee kan jij starten als je kindje ongeveer 6 weken oud tot 8 à 10 maanden oud is. Voor oudere kinderen is de Shantala babymassage niet geschikt, omdat de massage op het blote lichaam gegeven wordt. Kan starten op aanvraag. Zie tabblad cursussen voor meer informatie.
  • Baby reflexologie: Hiermee kan jij starten als je kindje 0 weken oud is, voor een privé les. Na 4 weken oud zou een groepsles mogelijk zijn. Hierbij pak jij bepaalde drukpunten op de voeten van je kindje. Kan starten op aanvraag. Zie tabblad cursussen voor meer informatie.
  • Peuter reflexologie: Is een alternatief voor de voeten. Als een kindje al te beweeglijk is, wil het niet lukken om de voeten te behandelen. Maar wel de drukpunten op de handen. Dit gaat een stuk makkelijker en wordt op een speelse en leuke manier gedaan. Kan starten op aanvraag en in overleg met of zonder kinderen. Zie tabblad cursussen voor meer informatie.

Masseren en reflexologie helpen goed bij:
- Ontspanning;
- Beter slapen;
- Betere ontlasting;
- Krampjes;
- Verkoudheid;
- Doorkomende tandjes;
- Oog- en oorontsteking;
- Binding met je kindje.

Wil jij meer weten over de specifieke cursus, zie tabblad cursussen.