Acties

- Spaar- en afsprakenkaart, waarbij jij bij de 8e afspraak 25% korting ontvangt.

- Kinderen tot 16 jaar ontvangen altijd 50% korting. 

- Jeugd vanaf 16 jaar t/m 19 jaar krijgt altijd 25% korting.

April is de maand van genieten van het voorjaar! 

Wat heerlijk om de vogels weer te horen fluiten, de blaadjes te zien groeien, de voorjaarsbloemen te zien staan en de zon wat vaker te voelen. In mijn salon heb ik het voorjaar ook binnengehaald. Met bloemetjes waar ik langer van kan genieten, die niet verwelken en tegen de warmte kunnen. Gemaakt door Mirjam uit Anna Paulowna, glas van MIR. En natuurlijk te koop in de salon. Een vaasje met bloemen of een tulp steker. Geniet van de ontluikende natuur om je heen en laat je verrassen door al het moois dat je ziet. Ontspan, lach en geniet van het leven.    

ZielsGelukkig scheurkalender:
4 prachtige spreuken die ik je niet wil ontzeggen:

* Sterke mensen halen anderen niet onderuit. Ze tillen hen juist op naar een hoger niveau.
* Leef het leven dat je graag wilt leven in plaats van hoe anderen vinden dat je zou moeten leven.

* De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.
* Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt. Hoe beter je je voelt hoe beter je in staat bent alle mooie dingen van het leven naar je toe te laten stromen.

Zout: het eeuwige medicijn!
Zout is een zeer belangrijke stof voor het overleven van alle levende wezens, met name mensen en dan vooral mensen met astma, allergieën en auto-immuunziekten.
Na vele jaren een slechte naam te hebben gehad door onwetende professionals in de gezondheidszorg en hun papagaaien in de media, wordt het belang van zout in ons dieet weer erkend en herkend. Dr. F. Batmanghelidj was één van de eersten die deze verandering teweeg heeft gebracht.
Zout: enkele van zijn verborgen wonderen
- Zout is een sterk, natuurlijk antihistamine. Het kan gebruikt worden om astma te verlichten door het op de tong te leggen na het drinken van 1 tot 2 glazen water. Het is net zo effectief als een inhalator, zonder de giftigheid.
- Zout is een sterke ‘anti-stress’-stof voor het lichaam.
- Zout is cruciaal voor het verminderen van een overmaat aan zuur in de cellen, met name de hersencellen. Als je niet de ziekte van Alzheimer wilt krijgen, eet dan niet zoutvrij en laten ze je niet te lang op plaspillen zetten!
- Zout is essentieel bij de behandeling van emotionele stoornissen en stoornissen van de gemoedstoestanden. Lithium is een zoutvervanger die bij de behandeling van depressie gebruikt wordt. Zorg, om te voorkomen dat je last krijgt van een depressie, dat je zout gebruikt.
- Zout is cruciaal voor het regelen van de slaap. Het is een natuurlijk hypnosemiddel. Als je een vol glas water drinkt en daarna een paar korrels zout op je tong doet en die daar laat liggen, zal je in een natuurlijke diepe slaap vallen. Doe geen zout op je tong als je geen water drinkt.
- Zout op de tong stopt aanhoudende droge hoest; water versterkt dat effect.
- Zout is cruciaal bij het voorkomen van jicht.
- Zout is essentieel bij het voorkomen van spierkrampen.
- Zout is cruciaal voor het voorkomen van spataderen in de benen.
- Zout is cruciaal voor het behoud van spierspanning en spierkracht. Urineverlies door een zwakke sluitspier kan een gevolg zijn van een tekort aan zout.
Ongeraffineerd Himalaya zout & Keltisch zeezout bevatten mineralen die het lichaam nodig heeft. Dit is een betere keuze dan de soorten geraffineerd zout die op de markt zijn. Gewoon tafelzout dat je in de supermarkt koopt is van de meeste mineralen ontdaan en bevat extra toevoegingen om het poederachtig en los te houden. Nodig per dag op 1 liter water, ¼ theelepel zout en een ½ theelepel zout op 2 liter water.
Bronvermelding: Overgewicht, kanker, depressie. Help ze de wereld uit met Water. “Je bent niet ziek, je hebt dorst!” van Dr. F. Batmanghelidj.
Wil jij meer weten/lezen over Zout & Water?
Bestel het boek: Water het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven.
Of het boek: ABC van Astma, Lupus & Allergieën. Help ze de wereld uit met Water.
Of het boek: Overgewicht, Kanker, Depressie. Help ze de wereld uit met Water.
Bestellen kan bij succesboeken.nl en of via het klikken op de volgende link: Water boek

Afgelopen maand:
Heb ik iedere cliënt verrast met gevriesdroogd fruit van Pit & Pit als gezonde snack. Mocht er een hartjes kristal gekozen worden en kreeg je een Spiegelbeeld magazine cadeau. Met dank aan Spiegelbeeld zelf. Mijn cliënten hebben mij ook verrast met bloemen en andere attenties.
Zo fijn om te zien hoe blij ik mensen kan maken met de aanraking van de massage. Ik heb genoten van een geweldige leuke feestmaand. 


Komende maand:
Gaat de intensief cursus van de Gentle power hands methode van Gerrit van Wijk van start in mijn salon. Dit gaan weer hele gezellige, leerzame dagen worden. Waarmee ik jou als klant weer mee ga verrassen. Afgelopen maand al veel cliënten verrast met nieuwe grepen, waarvan ik de volgende terugkoppelingen kreeg: “ontspanning, zwaar gevoel, warmte, emotie, verbinding in het lichaam, maar ook verbinding onder het lichaam voelbaar en stroming”. Zo fijn om terugkoppeling te krijgen. Wat mij ook aanzet om meer te willen leren. Je begrijpt dat ik enorm veel zin heb in deze cursus.  

Leef en inspiratiemiddag:
Heb je zin in een inspirerende middag met interessante mensen die vanuit hun ervaring de wereld een beetje mooier maken? Zet dan alvast een X in je agenda op vrijdagmiddag 31 mei 2024. Tijdens deze middag in Bunnik spreken diverse mensen uit de dagelijkse praktijk over hun ervaringen. Zij bieden tools om na deze middag gelijk aan de slag te gaan met een volgende stap in jouw leven en organisatie. Laat je inspireren door een prachtig team onder het genot van een hapje en drankje, gewoon omdat het kan. Vanaf 13:00 – 17:30 uur in Bunnik bij Locatie 78. Investering € 49,95 excl. btw. aanmelden en meer informatie is te vinden op de site: Leef en Inspiratiemiddag - Oprecht energiek  

Activiteiten bij de bouwspeeltuin de Albatros IJzervarensingel 12 te Vleuten!

Activiteiten bouwspeeltuin Albatros:
Af en toe ben ik ook te vinden in de bouwspeeltuin de albatros in Vleuten.
Datum in april dat ik daar aanwezig zal zijn, zijn:
- woensdagmiddag 17 april vanaf 15:00 tot 16:30 uur. Kinderyoga met dit keer als thema Jarig!
Deze middag neem ik de kinderen mee op reis om verbinding te maken met hun lichaam en de zintuigen te prikkelen. Wat gaan wij onder andere doen deze middag: opwarmen, ademhaling, yogaoefening, meditatie/concentratie, tekenen en kaartje trekken.
Heb jij een yogamatje in huis, neem deze dan graag mee.
Laat je verrassen! Voor kinderen vanaf 6 jaar. Eigen bijdrage is € 2,- per persoon.
Maximaal 8 kinderen voor deze workshop. Wil jij een gezellige, ontspannen belevingsmiddag ervaren met je vriendje/vriendinnetje of broer/zus. Wij maken er weer een gezellige middag van. Kom jij ook en wil jij verzekerd zijn van een plek? Graag aanmelden bij mij via whatsapp of bij de bouwspeeltuin, via de site: https://sub-vdm.nl/
- zondagmiddag 21 april vanaf 14:00 tot 16:30 uur. Samenspeeldag!
Deze middag neem ik het voelpad mee, verras ik je met een nieuw massagegedicht, kan je kristallen raden met natuurlijk een prijsje voor de winnaar en kan je een gratis download van de lente-editie van fladder de vlinder ontvangen.
Deze middag is de bouwspeeltuin open vanaf 13:00 tot 17:00 uur en is de samenspeeldag vanaf 14:00 tot 17:00 uur. Geen kosten deze dag en aanmelden niet nodig. Zie ik je gezellig deze zondagmiddag?