Acties

- Ben jij een nieuwe klant, dan ontvang jij 10% korting bij je 2e massage afspraak.

- Spaar- en afsprakenkaart, waarbij jij bij de 6e afspraak 30% korting ontvangt.

- Kinderen tot 16 jaar ontvangen altijd 50% korting. 

- Jeugd vanaf 16 jaar t/m 19 jaar krijgt altijd 25% korting.

Mei is de maand om stil te staan bij al het moois om je heen!

Alles in de natuur komt weer tot leven, groeit, bloeit en er ontstaat weer nieuw leven. Wat hebben wij daarvoor nodig? Zon, water, rust, zuurstof en liefde. Wij mensen hebben dit ook hard nodig. Vooral water. Drink daarom iedere dag tenminste 1 liter water om goed voor jouw lichaam te zorgen. 

Reactie van mijn man op de energetische symboolmassage:
Lekker zweverig alsof ik los ben van alles. Kan ik ook bij in slaap vallen. Was heerlijk.  

Moederdag!
Zet je moeder of vrouw een keer extra in het zonnetje en kijk wat zij het meeste verdiend en behoefte aan heeft. Vraag haar eens waar zij het gelukkigst van wordt. Vaak zijn dit de kleine dingen, zoals aandacht, liefde en zorgzaamheid. Wat is er niet fijner om haar een keer te verwennen en niet alleen met moederdag. Voor haar koken of samen koken of geef haar een heerlijke ontspannen massage, die jij misschien zelf niet kunt geven, maar ik wel! Jij kunt een afspraak voor haar inplannen bij mij of een cadeaubon kopen. Het handigste is een bericht via de WhatsApp op telefoonnummer 06-40263133. 

Afgelopen maand:
Heb ik zo genoten van een indrukwekkende Ademcirkel met cacao en de kracht van 8. Wat een power kwam er dit keer los bij iedereen. En hoeveel rust hebben wij mogen ervaren. Bedankt lieve klanten voor het vertrouwen en Nicole voor jouw spirit en toewijding.
De energetische symboolmassage is weer zo’n prachtige aanvulling in mijn massages. Samen gaan wij nu ook bewuster de massage in met een intentie die voor jou als klant belangrijk is op dit moment. Het langzame masseren, de rust, de herhaling en de zachtheid zijn zo belangrijk. Prachtig om te zien elke keer hoe iemand dit ervaart.  

Wat staat er voor mij deze maand op de planning:
Even een korte vakantie pauze op de camping, die wij van onze kinderen hebben gekregen. Zo kan ik mij ook weer even opladen in de natuur. Ik heb er heel veel zin in, maar ook om daarna heerlijk aan de slag te gaan en jou als klant weer te verwennen.