Acties

- Ben jij een nieuwe klant, dan ontvang jij 5% korting bij je 2e massage afspraak.

- Spaar- en afsprakenkaart, waarbij jij bij de 6e afspraak 25% korting ontvangt.

- Kinderen tot 16 jaar ontvangen altijd 50% korting. 

- Jeugd vanaf 16 jaar t/m 19 jaar krijgt altijd 25% korting.

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2023

Dat het een jaar mag worden met nieuwe inzichten, goede gezondheid, veel ontspanning en dat je hart mag stralen vol liefde. Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen, veranderingen en goede voornemens. Dat jij je sterk mag voelen, in liefde mag leven en kan genieten van de prachtige natuur om je heen.   

ZielsGelukkig inspiratiekaart: Je kunt alleen innerlijke rust en vrede hebben, als jij daar zelf voor zorgt. 

Maand actie:
De gehele maand januari betaal jij voor de metamorfose massage van 60 minuten € 50,- i.p.v. € 55,-.
De metamorfose massage richt zich op de mens en kan helpen om blokkades op te ruimen en te verwerken, zodat jij een nieuw start kan maken. Deze massage is heel laagdrempelig, omdat de kleding aan blijft en is geschikt voor iedereen.

Terugblik:
Afgelopen jaar was weer een bewogen jaar met flinke uitdagingen en groei. Bedankt lieve klanten voor dit fantastische jaar met vele mooie en bijzondere ontmoetingen en het vertrouwen in mij. Ik heb genoten van de avonden dat ik samen met Nicole de Ruiter Ademcirkel met cacao sessies gaf. Ook heb ik mijn 1000e massage mogen geven in december. Geweldige cursussen die ik heb mogen volgen om zo mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zoals energetische gezicht, hoofd en symbool massage, massage bij fibromyalgie en de verbroken verbindingsmassage. 

Wat zijn mijn plannen voor komend jaar:
Het komende jaar ga ik mij nog meer verdiepen in energetisch werk, omdat ik merk dat ik hier plezier in heb, energie uit haal en het fijn is om jou te laten voelen wat rust en ontspanning doet in je lichaam. Deze maand ga ik beginnen met de Gentle power hands methode die door Gerrit van Wijk bij mij thuis gegeven gaat worden. De bedoeling is om veel te oefenen, dus laat je verrassen! In mijn volgende nieuwsbrief kom ik hierop terug. In februari start voor mij de verdiepingscursus energetisch management voor 4 maanden. Daarnaast gaat er in het najaar een Workation OprechtEnergiek weekend plaatsvinden georganiseerd door Esther van der Tak. Meer hier over bij “de beleef en inspiratiemiddag” op donderdag 19 januari in de Metaal Kathedraal Rijksstraatweg 20 te Utrecht vanaf 14:00 tot 17:30 uur investering € 99,- per persoon. Meer informatie en inschrijven kan via de link: https://backtobasic.events/oprecht-energiek-inspiratie-en-beleefmiddag Ben jij geïnteresseerd, maar zijn de investeringskosten een probleem? Laat het mij s.v.p. weten.
Op het gebied van cursussen voor de zwangere, staat dit jaar al op de planning hormonen en het bekken als basis. Daarnaast zullen er zeker nog andere cursussen op mijn pad gaan komen. Hier kom ik uiteraard in mijn nieuwsbrief op terug.

Wijziging prijzen en acties!
De prijzen die ik nu hanteer worden dit jaar niet verhoogd (met uitzondering van producten). Wat de acties betreft, wordt er wel wat gewijzigd. De acties voor de kinderen en de jeugd blijven hetzelfde. Oude acties waren: 2e keer massage 15% korting en bij de 6e keer 30% korting. De nieuwe acties zijn: bij de 2e keer 5% korting op de massage en bij een volle spaarkaart van 6 behandelingen 25% korting op de massage. Heb jij een oude spaarkaart, dan blijft deze geldig.

Activiteiten bouwspeeltuin Albatros:
Af en toe ben ik ook te vinden in de bouwspeeltuin de albatros in Vleuten. Data in januari dat ik daar aanwezig zal zijn, zijn:
- vrijdagochtend 6 januari Nieuwjaars koffie vanaf 10:30 tot 12:00 uur; vertel ik meer over de metamorfose massage.
- woensdagmiddag 11 januari vanaf 15:00 tot 16:30 uur; droompotjes maken voor kinderen vanaf 6 jaar. Eigen bijdrage is € 2,-

Graag altijd aanmelden als jij wilt komen via: https://sub-vdm.nl/   

Activiteiten bij de bouwspeeltuin de Albatros IJzervarensingel 12 te Vleuten!

Waar ik ook bij aanwezig zal zijn.

Vrijdagochtend 6 januari 2023 Nieuwjaarskoffie bij de bouwspeeltuin de Albatros.
Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden.
Tijd voor verandering en een metamorfose.
Over de metamorfose massage zal ik iets meer vertellen deze ochtend.
Vanaf 10:30 uur tot 12:00 uur. Zie ik jou gezellig daar?
Meld je aan via: https://sub-vdm.nl/

Woensdagmiddag 11 januari 2023 vanaf 15:00 tot 16:30 uur.
Maak je eigen unieke droompotje!
Heb jij wel eens dromen die je bezig houden of heb jij een droom voor de toekomst.
Kom op woensdagmiddag 11 januari 2023 van 15:00 tot 16:30 jouw eigen unieke droompotje maken.
Voor kinderen vanaf 6 jaar. Eigen bijdrage is € 2,- per persoon. Inclusief onder andere: potje dat jij zelf mag versieren, kristal en droom massage versje.
Zie ik jou ook gezellig deze middag?
Aanmelden kan via de bouwspeeltuin: https://sub-vdm.nl/