Acties

- Ben jij een nieuwe klant, dan ontvang jij 5% korting bij je 2e massage afspraak.

- Spaar- en afsprakenkaart, waarbij jij bij de 6e afspraak 25% korting ontvangt.

- Kinderen tot 16 jaar ontvangen altijd 50% korting. 

- Jeugd vanaf 16 jaar t/m 19 jaar krijgt altijd 25% korting.

Juni is de maand van de blote voeten! 

Vorig jaar tijdens onze vakantie in Limburg, hebben wij het blotevoetenpark in Brunssum gewandeld. Een actief uitje voor iedere leeftijd in het leukste bos van Zuid-Limburg. 4 Km lang mochten wij op onze blote voeten lopen in een bos. Wat was dit geweldig! Het gaf ontspanning en wij genoten intens van de natuur om ons heen. Het fijne was ook dat wij daar vroeg waren en zonder andere mensen deze 4 km konden wandelen. Over zand, mos, modder, palen, water, diep en ondiep. Wij werden verrast door warmte, kou, behendigheid, een labyrint, een spreukenlaan, een verbindingscirkel en nog veel meer. Wat kan je je dan één voelen met de natuur. Echt een aanrader voor iedereen om eens te gaan doen.

ZielsGelukkig scheurkalender:
3 prachtige spreuken die ik je niet wil ontzeggen:
* Geniet van de reis tussen waar je bent en waar je naartoe gaat in je leven.
* Leef nu en maak je geen zorgen over gisteren of morgen. Ben gewoon gelukkig in het moment.
* Soms zullen mensen je keuzes niet begrijpen en dat is niet erg, want je maakt zo ook niet voor hen.

Gronden met de blote voeten:
Brunssum is dan echt het ultieme om te gaan doen. Andere alternatieven zijn de A. Vogel tuinen in ’t Harde, waar je kan genieten van een blotevoetenpad en een proef en smul tuin. Dit zelf al meerdere keren gedaan en daar is het zo mooi tussen de bloemen en dichtbij het bos. Wil je dichterbij huis blijven dan is er in de buurt ook genoeg te beleven met de blote voeten. Zelf nog niet aan toe gekomen, maar dat gaat vast nog wel gebeuren. Leuke ideeën om naar toe te gaan zijn: het blotevoetenpad in Kamerik bij Woerden en een Wandelroute ’t Natte Laand op landgoed Haarzuilens.    

Outdoor Skinspray:
Ideaal om direct op de huid te sprayen en onmisbaar wanneer je de natuur in gaat: naar bos, heide, park, festival of je eigen tuin. De Outdoor Skinspray is een 100% natuurlijke Skinspray met beschermende en verzorgende essentiële oliën. Essentiële oliën kunnen van grote waarde zijn bij insecten, als voorbehandeling van de huid maar ook ná een beet. 100% Natuurlijk en zuiver, met o.a. rozenwater, lavendelwater, citroeneucalyptus, citronella, oregano en pepermunt. 

Afgelopen maand:
Ben ik mij weer bewust geworden hoe druk ik eigenlijk wel niet ben geweest de afgelopen maanden. Dat ik werk, privé en leuke uitjes meer in balans wil gaan brengen. Dus heb ik besloten om met regelmaat af en toe even op pad te gaan. De dagen weg naar Loccum (Duitsland) met familie heeft mij zo goed gedaan.
Daarnaast geniet ik van de geweldig leuke bewustzijns huiskameravonden bij mij thuis met Gerrit van Wijk en een vaste groep klanten en familie. Er wordt ons zo veel moois bijgebracht en verteld.    
Gisteren mijn laatste verdiepingscursus energetisch management gehad van Stef Freriks. Moe kwam ik aan en wist niet hoe ik de dag zou doorkomen. Maar door de mooie energie en verhalen die iedereen heeft en verteld, de oefening om verbinding te maken met “elastieken” tussen hoofd en lichaam en het zien van de aura heeft mij veel goeds gedaan. En mij ook het vertrouwen gegeven dat ik het op mijn manier en tijd mag doen om dit verder te ontplooien. Met een gezamenlijk dinér deze dag afgesloten. Voldaan en energiek weer naar huis gereden.


Komende maand:
Ben ik heerlijk op vakantie. Beginnend in Frankrijk bij een klant die geëmigreerd is. Vervolgens rijden wij door naar Spanje naar Tamarit om mijn schoonvader te bezoeken en te genieten van waar hij altijd van geniet. En als afsluiting gaan wij een week naar de Dordogne in een stacaravan. Woensdag 21 juni begin ik weer met de afspraken die al zijn gemaakt. Wil jij ook een afspraak inplannen, dan zal dit in de maand juli gaan worden.    

Activiteiten bij de bouwspeeltuin de Albatros IJzervarensingel 12 te Vleuten!

Af en toe ben ik ook te vinden in de bouwspeeltuin de albatros in Vleuten. Data in mei dat ik daar aanwezig zal zijn, zijn:
- woensdagmiddag 28 juni vanaf 15:00 tot 16:30 uur. Spelletjes middag!
Deze middag neem ik spelletjes mee uit de wondere wereld van de Happy Kids Massage. Je mag denken aan bingo, kwartet, een voelpad met de blote voeten, een bos ervaring en nog veel meer.
Laat je verrassen! Voor kinderen vanaf 6 jaar. Eigen bijdrage is € 2,- per persoon.
Maximaal 12 personen voor deze workshop. Wil jij een gezellig moment met je vriendinnetje, zus, moeder, vader, opa of oma beleven. Heb jij zin om te komen en zie ik jou gezellig deze middag?
Graag aanmelden, via de bouwspeeltuin of via mij.
- vrijdagmiddag 30 juni vanaf 12:00 tot 14:00 uur. Vrijdagmiddag lunch met wijkbewoners en dit keer met aansluitend een workshop handmassage als je daar zin in hebt.
Je leert verschillende massage grepen, mag de massage ontvangen, maar ook geven. Wist je dat aanraking een 1e levensbehoefte is? Door de aanraking wordt het gelukshormoon aangemaakt en voel jij je vrolijk. Reserveren is verplicht en uiterlijk dinsdag 27 juni kan jij doorgeven of jij komt i.v.m. de inkoop lunch. Eigen bijdrage is € 7,- per persoon.
Ik laat je onder andere masseren met verschillende materialen, om te kijken hoe dit voelt. 
Aanmelden kan bij Esther bij de bouwspeeltuin: https://sub-vdm.nl/