Acties

- Ben jij een nieuwe klant, dan ontvang jij 10% korting bij je 2e massage afspraak.

- Spaar- en afsprakenkaart, waarbij jij bij de 6e afspraak 30% korting ontvangt.

- Kinderen tot 16 jaar ontvangen altijd 50% korting. 

- Jeugd vanaf 16 jaar t/m 19 jaar krijgt altijd 25% korting.

September is de maand van een frisse start!

De vakantie is voor de meeste mensen weer voorbij. Het dagelijkse ritme is misschien al begonnen en wordt vaak ook wel als prettig ervaren. Als jij maar altijd zorgt dat de balans blijft, wat betreft actief zijn en ontspanning nemen. Luister goed naar jouw lichaam wat het nodig heeft en handel daar ook naar. Weet dat een nee naar iemand anders een JA naar jezelf is. Hoe fijn is dat!

Reactie van een klant met burn-out klachten:
Moe, uit balans en zonder energie kom ik om 10:00 uur in de ochtend binnen. Bij de chakra punten krijg ik het gevoel dat de liefde voor mijzelf weer helemaal open gaat. Na de massage het gevoel alsof de dag nu kan starten. Mijn ogen gaan weer open en de watten uit mijn hoofd zijn weg. Inmiddels is het dan 12:00 uur. Vrolijk en blij ga ik bij Monique weg.  

En de winnaar van het Happy Kids handboek is geworden:
Gehusseld door mij en door mijn dochter. Onder toeziend oog van mijn man en dochter het winnende lootje getrokken. Gefeliciteerd Monique Bron met het winnen van het handboek voor Kirsten & Julius, zodat zij er beide van gaan genieten en het leerzaam is.
Heb jij niet gewonnen, maar wel mee gedaan met de loting! Dan ligt er de volgende keer dat jij komt een verrassing voor je klaar. Wil jij het boek graag aanschaffen. Dan betaal jij in de maand september geen € 19,50 maar € 17,50.

Videocursus 'Overgewicht loslaten met de MIR-Methode'
Vanaf maandag 5 september 2022 start weer de 8-delige videocursus van Mireille Mettes om je te ondersteunen bij het loslaten van overgewicht. Je wordt je bewust van hoe alles wat je hebt meegemaakt, bijdraagt aan overgewicht. En dat emoties 1000x belangrijker zijn dan het eten dat je eet. Door een klant van mij werd ik hierop geattendeerd en heb ik dit ook gevolgd en afgelopen weekend afgerond. Mijn 1e indruk was, dat dit voor iedereen heel goed zou zijn. Waarom?
Omdat de volgende 8 thema’s aanbod gaan komen:
1. Vernedering
2. Afwijzing
3. Onvoldoende beschermd geweest
4. Emoties niet mogen uiten
5. Schaamte
6. Waarheid niet mogen spreken
7. Waarheid niet kunnen spreken
8. Mist werkelijke voeding
Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer weten?  Klik hier voor meer informatie en aanmelden.   
Ik hoor graag van je als jij mee gaat doen. Dan kan ik je een word bestand doorsturen voor naslagwerk.

Actie in de maand september:
Alleen deze maand bij aankoop van een willekeurig product uit de salon. Een gratis zakje magnesiumkristallen voor een voetenbadje cadeau.

Wat staat er voor mij deze maand op de planning:
Eindelijk komt mijn cursus fibromyalgie er deze maand aan. Vanaf januari op mogen wachten, maar dat zal het helemaal waard zijn. Tijdens deze cursus leer ik meer over de achtergronden en symptomen van Fibromyalgie. De Massage bij Fibromyalgie is een massagevorm welke hoofdpijn en pijn in spieren vermindert, het vermindert ook angst en somberheid en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon. Iedere Fibromyalgie patiënt is uniek, dus de massagebehandeling zal ik hierop afstemmen, zoals ik dit bij elke massage bekijk