Acties

- Spaar- en afsprakenkaart, waarbij jij bij de 8e afspraak 25% korting ontvangt.

- Kinderen tot 16 jaar ontvangen altijd 50% korting. 

- Jeugd vanaf 16 jaar t/m 19 jaar krijgt altijd 25% korting.

December is de maand van sfeer & gezelligheid! 

Buiten zie je steeds meer lichtjes aangaan en geeft dit een warm en gezellig gevoel. Binnen straalt er straks een boom en genieten wij van elkaar, spelletjes en lekker eten. Ik maak nog even extra tijd voor ontmoetingen en om de Kerstsfeer in mij op te nemen.

Voor sommigen is dit in deze donkere dagen een moeilijke tijd, juist vanwege de feestdagen en het gemis van dierbaren. Voor de kinderen een periode van enorm veel prikkels om zich heen. Hoe fijn voor hen om dan tot rust te komen met een massage. Dit kan bij mij, maar kan jij als ouder ook zelf geven aan jouw kind. Voor tips, ideeën of om het te leren, kan jij bij mij altijd terecht. Ben jij te druk deze maand? Zorg dan goed voor jezelf en laat je eens verwennen met een heerlijke ontspanningsmassage. Heb jij teveel verdriet en moeite met vooruit komen deze maand? Dan zou een metamorfosemassage of een verbroken verbindingsmassage een mooie uitkomst kunnen zijn. Zie mijn website www.monificent.nl als jij meer wilt weten over deze massages.

Wist je dat:
* een massage goed is voor je humeur;
* een massage bijdraagt aan een betere werking van je immuunsysteem;
* een massage de doorbloeding verbetert;
* een massage de bloeddruk verlaagt;
* een massage ontspant en ontstresst.  

Afgelopen maand:
Twee geweldig leuke beursdagen gehad bij de therapeutenbeurs in Houten. Waar ik mooie ontmoetingen, veel indrukken en ideeën heb opgedaan. Met sommige ideeën ga ik verder aan de slag. Zeker wat betreft gezondheid, water en energie. Ik was zowaar niet moe na deze 2 uitputtende dagen qua indrukken, straling en veel mensen om mij heen. Hoe kan ik dit ook voor mijn klanten gaan inzetten is mijn vraag?  

Komende maand: 
Voor iedere klant, die deze maand bij mij voor een massage komt. Heb ik een verrassing klaarliggen. Als blijk van dank voor je vertrouwen in mij.  
Rond de feestdagen zal ik een paar dagen dicht zijn. En dan wordt alweer het jaar 2023 afgesloten. Na de Kerst zal ik gaan aftellen voor een fris en liefdevol nieuw jaar. Hoop dat iedereen op een ontspannen manier kan gaan genieten van een massage in 2024. Want dat verdienen we allemaal! 

Zie ik je deze maand niet meer bij mij in de salon. Dan wens ik je hele fijne, gezellige en sfeervolle Kerstdagen en een rustige en ontspannen jaarwisseling toe.
Dat 2024 een jaar mag worden met meer verbinding, goede gezondheid, ontspanning, liefde en respect.

Activiteiten bij de bouwspeeltuin de Albatros IJzervarensingel 12 te Vleuten!

Activiteiten bouwspeeltuin Albatros:
Af en toe ben ik ook te vinden in de bouwspeeltuin de albatros in Vleuten. Data in december dat ik daar aanwezig zal zijn, is:
- Woensdagmiddag 13 december vanaf 15:00 tot 16:30 uur. Massagestempels maken!
Deze middag gaan wij met rijst en sokken en eventueel kruiden massagestempels maken.
De massagestempels gaan wij natuurlijk ook uitproberen over de kleding heen op je rug als jij dit goed vindt. De 2 massagestempels mag jij mee naar huis nemen om je familie thuis ermee te verwennen en te verrassen.
Voor kinderen vanaf 6 jaar. Eigen bijdrage is € 2,- per persoon.
Maximaal 12 personen voor deze workshop. Heb jij zin om te komen en wil jij een gezellig moment met je vriendinnetje, zus, moeder, vader, opa of oma beleven?
Wij maken er weer een gezellige middag van. Kom jij ook?
Meld je dan aan bij Esther van de bouwspeeltuin via de site: https://sub-vdm.nl/ of eventueel via mij.