Acties

- Spaar- en afsprakenkaart, waarbij jij bij de 8e afspraak 25% korting ontvangt.

- Kinderen tot 16 jaar ontvangen altijd 50% korting. 

- Jeugd vanaf 16 jaar t/m 19 jaar krijgt altijd 25% korting.

Juli is de maand van opladen! 

De vakantie gaat voor velen beginnen en ik heb dit net achter de rug. Ik heb genoten van een geweldige rondreis door Kroatië en Bosnië. Zeker een aanrader voor velen als je van de warmte houdt. Prachtige ongerepte natuur en veel historie. Vol energie weer thuis om te gaan masseren.   

Gezonde tips:
- Lachen heeft een met liefde vergelijkbaar effect op het immuunsysteem;
- Vergeving heeft een krachtige positieve invloed op de chemie van de hersenen;
- Vermijd straling van microgolven: elektromagnetische straling. Of het nu komt van hoogspanningskabels, tv, radio, telefoon en telefoonmasten of kookgerei. Het is niet goed voor het lichaam.
- drink water, 8 glazen per dag (het advies om 1/30e van je lichaamsgewicht in liters water te drinken. Zodat je alle cellen volledig met water verzadigd houdt.) 1 Glas water een half uur voor het eten en drink 2½ uur na het eten 2 glazen water.
- eet verschillende soorten groente;
- zorg voor lichaamsbeweging. Een half uur in de ochtend en een half uur in de avond wandelen activeert de enzymen voor vetverbranding.
Bronvermelding: Overgewicht, kanker, depressie. Help ze de wereld uit met Water. “Je bent niet ziek, je hebt dorst!” van Dr. F. Batmanghelidj.

Wil jij meer weten/lezen over Water?
Bestel het boek: Water het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven.
Of het boek: ABC van Astma, Lupus & Allergieën. Help ze de wereld uit met Water.
Of het boek: Overgewicht, Kanker, Depressie. Help ze de wereld uit met Water.
Bestellen kan bij succesboeken.nl en of via het klikken op de volgende link: Water boek

Boeken tip:
De dag dat alle harten open gingen, geschreven door Mireille Mettes.

Een kinderboek met boodschappen voor de mensenwereld. Voor kinderen tot 14 jaar (hoog gevoelige kinderen tot 16 jaar). En natuurlijk voor volwassenen die kunnen geloven in het creëren van Wereldvrede! Het bevat boodschappen voor de mensheid: de maatschappij zou beter draaien als we weer leven naar deze natuurwetten. Een prachtige inspiratie om onze wereld vredelievender te maken.
Zelf het boekje in 1 avond uitgelezen. Zo boeiend vond ik het. Ik heb nog 1 exemplaar liggen voor € 16,95. Anders kan jij het boek zelf nabestellen via de site van Mireille Mettes: www.mirmethode.nl Hier komen dan alleen de verzendkosten nog bij.

Deze maand:
Zijn er bij mij 2 units in de meterkast geplaatst door Gerrit van Wijk. Eén voor bij de stroomlijning en één bij de waterleiding. Vanaf nu komt er gevitaliseerd en gestructureerd water uit alle kranen. En de stroomunit neutraliseert de stralingsbelasting in het hele huis. Heel erg blij mee.
De maand juli is op 1 plek na al helemaal volgeboekt. Wil jij graag een afspraak maken in de vakantieperiode, boek dit bijtijds, want vol is vol.  

Kinderyoga:
Afgelopen maand 2 kinderyoga lessen gegeven, zowel bij mij in de salon thuis voor 2 kinderen als bij de bouwspeeltuin met 4 kinderen. De kinderen waren allemaal erg enthousiast en hebben werkelijk genoten. De kinderyoga lessen zijn geschikt voor kinderen tot de leeftijd van rond de 12 jaar. Beiden kinderyoga lessen waren erg geslaagd en voor herhaling vatbaar. Iedere maand wil ik daarom op één woensdagmiddag een kinderyoga les gaan geven. De ene maand zal dit bij mij in de salon zijn en zal ik mijn salon hiervoor verbouwen om op deze middag 2 keer een kinderyoga les aan 2 kinderen te gelijk te geven voor € 12,50 per kind. Om 13:30 uur met uitloop tot maximaal 15:00 uur en om 15:30 tot uiterlijk 17:00 uur. In de maand augustus wil ik hiermee gaan starten. Mocht jij hieraan deel willen nemen laat het mij graag zo spoedig mogelijk weten, dan stem ik de datum met de 1e die reageert af op 7 of 21 augustus.
De andere maand zal dit op een woensdagmiddag in de bouwspeeltuin de Albatros zijn en begint om 13:30 tot uiterlijk 15:00 uur. Er kunnen maximaal 8 kinderen tegelijk aan deelnemen en de kosten daar zijn € 2,- per kind.  

Leef & Inspiratie dagen
Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober zullen er Leef & inspiratie dagen zijn met workshops op de locatie “Thuishaven” te Zeewolde. De investering voor één dag is € 149,- incl. 21% btw en lunch.
Aanmelden en meer informatie is te vinden op de site: Oprecht Energieke Leef en inspiratiedagen - Oprecht energiek

Activiteiten bij de bouwspeeltuin de Albatros IJzervarensingel 12 te Vleuten!

In de maanden juli en augustus zal ik niet in de bouwspeeltuin aanwezig zijn.
Natuurlijk is de bouwspeeltuin iedere dag geopend. Zie de site voor openingstijden en activiteiten:
https://sub-vdm.nl/