Reactie plaatsen op Google, klik op de link Google-reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Pieter
5 maanden geleden

Een hele fijne chakra-massage gehad. Voor mij een nieuwe beleving. Monique geeft deze vanuit haar hart en geeft daarmee echte aandacht. En dat voel je!
Ook de nazorg is uniek.
Jammer dat ik niet in de buurt woon. Anders zou ik zeker regelmatig terugkomen. Heel erg fijn en zeker aan te bevelen.

Marina
2 jaar geleden

Wat een bijzondere en leuke ervaring!
Samen met mijn dochter van 2,5 de peuter reflexologie cursus gevolgd. Monique verrast en zorgt voor een mooie leerzame ervaring voor ons alle drie!
We hebben de cursus bij ons thuis gedaan zodat mijn dochter in haar vertrouwde omgeving was. Monique had naast het trainingsmateriaal voor mij ook voor mijn dochter o.a. leuke "voel" spulletjes meegenomen, kleurplaten en hoe lekker; vers fruit.
Wij komen hier graag terug!

Renda Hoogland
2 jaar geleden

Hele lieve vrouw. Die goed luisterd en je heerlijk kan masseren. Ben er tijdens mijn zwangerschap geweest voor massage’s. Ik raad het iedereen aan. Zorg goed vóór je lichaam!

Lindi
2 jaar geleden

Een massage door Monique is een echte aanrader. Ik heb inmiddels mogen genieten van de rugmassage en de hoofdmassage (incl. nek en schouders), wat mij erg heeft geholpen bij mijn klachten door het vele thuiswerken.

Anders dan bij de reguliere massagesalons heeft ze heel veel tijd en aandacht voor jou als persoon. Ze bekijkt samen met je waar je naar op zoek bent en wat hierbij past en neemt dit heel serieus. Dat is erg prettig.

Als ik bij Monique kom, is er altijd wel een kleine verrassing die ik niet verwacht had en wat helemaal niet hoeft. Een lekkere gezonde bonbon of een nieuwe techniek waar ze mee laat kennismaken. Hartstikke lief.

Monique is iemand waar je met vertrouwen bij terecht kunt en haar kennis en kunde goed weet over te brengen. Ik vind het gaaf dat ze ook steeds meer bij wilt leren en zichzelf blijft ontwikkelen. Ik kijk uit naar de volgende behandelingen, tot gauw!

Ilona
2 jaar geleden

De zwangerschapsmassage was heerlijk. Er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

FAM VIA
2 jaar geleden

Wat een heerlijke verwennerij om hier een ontspanningsmassage te krijgen. Heerlijk genoten en voor herhaling vatbaar

Annemieke
2 jaar geleden

Voor mijn vakantie twee behandelingen gehad bij Monique. De voetreflexmassage was zo ontspannend dat ik in slaap was gevallen. De andere behandeling, aroma touch van de rug en benen was ook heerlijk, en ontspannend. Ik voelde me helemaal thuis en welkom bij Monique.

Sathroopa Bajnath
3 jaar geleden

Een handreflex massage en een voetreflexmassage. Wat een verlichting na de massage. Je voelt de moeheid uit je lichaam komen. De volgende dag heb je 2 keer zoveel energie. Echt een aanrader en zeker bij Monique kom je zo tot rust en alles om je heen los laat.

Joukje
3 jaar geleden

Vandaag een zwangerschapsmassage gekregen van Monique. Aangenaam. Alles kwam aan bod, van hoofd tot voeten, heel prettig en ontspannen! Monique neemt ook echt de tijd, ik wist niet dat ik er al zo lang was... Kind was ook blij en ontspannen: een aanrader voor iedere zwangere!

Carine
3 jaar geleden

Monique heeft mij kennis laten maken met de metamorfose massage. Wat is dat een heerlijke verfijnde, zachte en liefdevolle massage. Echt anders dan andere massages. Een aanrader!