Reactie plaatsen op Google, klik op de link Google-reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
7 maanden geleden

Aandacht voor jou, dat is wat Monique je geeft, elke keer weer. Met zachte aanraking, weet je mij elke keer weer te verbazing. Genietmomentjes die iedereen zichzelf zou moeten gunnen

Marianne
9 maanden geleden

Inmiddels heb ik diverse massages gehad waaronder de voetreflexmassage en zwangerschapsmassages. Elke keer weer genieten en ontspannen! Monique neemt de tijd en stemt de massage af op wat je nodig hebt. Met veel persoonlijke aandacht en een luisterend oor wordt de massage een echt rustpunt.

Cindy
een jaar geleden

Vandaag een Gentle hands massage en pulsing gehad en het was een hele fijne ervaring. Liefdevolle aanraking en zeer professioneel. Monique neemt de tijd om te luisteren en geeft advies. Ben helemaal ontspannen en heb minder pijn. Echt een aanrader. Heel dankbaar.

Jacqueline
een jaar geleden

Wat een heerlijke massage. Ondanks dat ik dacht dat je een zachte massage niet voelt bleek anders.
Genoten en echt verwend.
Monique is echt betrokken dank je we,

Kyra
een jaar geleden

Monique luistert goed en raad je op basis van wat je vertelt de voor jou best passende massage aan.
Daarnaast geeft ze je tips en tools mee zodat je meer een word met je eigen ik en lichaam.

Sonja
een jaar geleden

Altijd weer genieten, al diverse behandelingen gehad, de laatste keer de Gentle Hands massage gehad.
Per keer wordt de massage afgestemd op jou behoefte

Pieter
2 jaar geleden

Een hele fijne chakra-massage gehad. Voor mij een nieuwe beleving. Monique geeft deze vanuit haar hart en geeft daarmee echte aandacht. En dat voel je!
Ook de nazorg is uniek.
Jammer dat ik niet in de buurt woon. Anders zou ik zeker regelmatig terugkomen. Heel erg fijn en zeker aan te bevelen.

Marina
3 jaar geleden

Wat een bijzondere en leuke ervaring!
Samen met mijn dochter van 2,5 de peuter reflexologie cursus gevolgd. Monique verrast en zorgt voor een mooie leerzame ervaring voor ons alle drie!
We hebben de cursus bij ons thuis gedaan zodat mijn dochter in haar vertrouwde omgeving was. Monique had naast het trainingsmateriaal voor mij ook voor mijn dochter o.a. leuke "voel" spulletjes meegenomen, kleurplaten en hoe lekker; vers fruit.
Wij komen hier graag terug!

Renda Hoogland
3 jaar geleden

Hele lieve vrouw. Die goed luisterd en je heerlijk kan masseren. Ben er tijdens mijn zwangerschap geweest voor massage’s. Ik raad het iedereen aan. Zorg goed vóór je lichaam!

Lindi
4 jaar geleden

Een massage door Monique is een echte aanrader. Ik heb inmiddels mogen genieten van de rugmassage en de hoofdmassage (incl. nek en schouders), wat mij erg heeft geholpen bij mijn klachten door het vele thuiswerken.

Anders dan bij de reguliere massagesalons heeft ze heel veel tijd en aandacht voor jou als persoon. Ze bekijkt samen met je waar je naar op zoek bent en wat hierbij past en neemt dit heel serieus. Dat is erg prettig.

Als ik bij Monique kom, is er altijd wel een kleine verrassing die ik niet verwacht had en wat helemaal niet hoeft. Een lekkere gezonde bonbon of een nieuwe techniek waar ze mee laat kennismaken. Hartstikke lief.

Monique is iemand waar je met vertrouwen bij terecht kunt en haar kennis en kunde goed weet over te brengen. Ik vind het gaaf dat ze ook steeds meer bij wilt leren en zichzelf blijft ontwikkelen. Ik kijk uit naar de volgende behandelingen, tot gauw!