Verbroken Verbinding massage

Voor iedereen die zichzelf wilt helen en vooral ook voor de moeders met hun pasgeboren kindje.

Alles heeft effect op elkaar en daardoor maak je alles mee op het moment dat jij in de buik zit.

Verbinding is essentieel voor iedere persoon.

Zonder verbinding kunnen wij niet overleven en dit begint al in de baarmoeder met onze navelstreng. Op energetisch gebied zal je altijd verbonden blijven met elkaar.

De geboorte is vaak een mooi en magisch moment in je leven. Zowel de baby als de moeder mogen na de geboorte weer landen/aarden. Het hart is dan helemaal open en deze massage is dan geweldig om te mogen ontvangen. 

Iedereen heeft de geboorte ervaren en allemaal hebben wij ons eigen verhaal. Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Was jij gewenst of niet? Ging de bevalling moeilijk of makkelijk? Ben jij te vroeg geboren en moest je in de couveuse? Wat betekent dit voor jouw ontwikkeling? Elk geboortepatroon kan een verstoring of blokkade geven, die je in het hier en nu nog steeds kunnen beperken om een gezonde relatie aan te gaan met onszelf en anderen.

De eerste 1000 dagen!
De start van je leven vanaf de pre conceptie tot de leeftijd van 2 ½ jaar is essentieel en laat een diepe indruk achter in je cel geheugen. De ervaringen die wij in deze 1000 dagen opdoen worden opgeslagen. Dat heeft Bruce Lipton, celbioloog ontdekt. Ook al worden deze ervaringen niet opgeslagen in onze hersenen. Ons onderbewustzijn, ons lichaam, weet dit nog wel en zal hierdoor op een bepaalde manier op situaties reageren. Als een blauwdruk, die zich blijft herhalen. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en jezelf.

Wil jij dit ook …?

  • Contact met je innerlijk;
  • Krachtig in het leven staan;
  • Een mooie basis meegeven voor je (toekomstige) baby in de buik, omdat je patronen bij jezelf hebt losgelaten;
  • Een verdieping of versterking van de hechting tussen jou en je kindje;
  • Jouw baby of kind zijn geboorte-ervaring laten verwerken.

De massage

Verbroken Verbinding massage is een helende massagevorm met een diepe werking en is vooral gericht op het vinden van de geboortepatronen. Door middel van een vragenlijst brengen we eerst jouw geboortepatronen in kaart. Tijdens de massage lig jij comfortabel met de kleding aan. Alleen de voeten worden ontbloot. Door verschillende massagetechnieken toe te passen op de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, waarbij alles wordt “wakker gemaakt”. Daarna krijgt ieder punt aandacht om de verwerking, heling en verbinding op gang te brengen en worden de blokkades opgeheven. 
Ik gebruik hierbij mirre olie, omdat dit reinigt, heelt, aardt en verbindt.
Deze massage duurt ongeveer een uur. Als de patronen vrij zijn gemaakt, is er ruimte voor verandering. Er valt een last van je schouders, ook al besefte je niet dat jij deze bij je droeg.