Algemene informatie massages


De massages die ik geef zijn zacht en energetisch en worden op een intuïtieve en holistische manier gegeven. Ik kijk naar het gehele lichaam en niet alleen naar dat ene onderdeel wat zeer doet. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. 'Goede' aanraking geeft het gevoel dat jij er mag zijn en meer in je lichaam kan voelen. Aanraking is beweging, een verplaatsing van energie. Als jij aangeraakt wordt gebeurt er iets met je.  

Bij elke massage mag jij een keuze maken uit een Escentie Blend ter extra ondersteuning. Zie onder het kopje Producten - Escentie parfum - voor meer informatie over deze prachtige blends.

Effecten en invloeden van een massage: 
- Betere bewustwording van het eigen lichaam;
- Meer balans tussen denken en voelen;
- Ontspanning en rust;
- Een verbeterde doorbloeding en lymfestroom;
- Een verbetering van de stofwisseling;
- Betere weerstand;
- Invloed op het slaappatroon;
- Verminderde pijn ervaring;
- Verdieping van de ademhaling;
- Daling van de bloeddruk;
- Algemene verbetering van het welbevinden, de stemming en psyché. 

Een massage zorgt voor een toename van het aantal witte bloedlichaampjes en een daling van het cortisol-niveau. Dat betekent dat het immuunsysteem wordt versterkt en stress wordt verminderd. Ook zorgt een massage voor stijging van het oxytocine-niveau. Dit is een hormoon dat een gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft en dat ervoor zorgt dat men beter bestand is tegen spanning.

Wil jij weten welke massages er allemaal zijn, zie tabblad massages.

Prijs van een massage: Ik pas mijn massage aan, aan de tijd die jij ervoor kiest en alle massages zijn hiervoor te kiezen. Wil jij alleen de ontspannen voetreflexmassage dan heb ik deze bewust goedkoper gehouden. Omdat ik wil dat dit voor iedereen toegankelijk is. Werken aan je gezondheid is heel belangrijk en hoeft niet duur te zijn.

Alles is energie! Waar beweging is, is leven!