Peuter reflexologie

De peuter reflexologie is een alternatief voor de voeten voor baby’s. Als een kindje al te beweeglijk is, wil het niet lukken om de voeten te behandelen. Maar wel de drukpunten op de handen. Dit gaat een stuk makkelijker en wordt op een speelse en leuke manier gedaan. Deze techniek kan jij niet alleen bij peuters gebruiken, maar ook voor de jeugd en volwassenen.

De workshop is geschikt voor:
Vaders, moeders, opa’s, oma’s en verzorgenden. En in overleg ook met hooguit 2 kinderen en dan geef ik de workshop bij iemand thuis. In principe is dit een workshop zonder kinderen.

Tijdens de workshop leer jij in 2 weken de technieken van de massage, die jij daarna direct thuis in de praktijk kan brengen. Er is ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. De workshop duurt 1 uur, maar kan eventueel uitlopen met een half uur als er veel vragen zijn.

Privé of in een groep:
Jij kunt de workshop volgen in een groep (al dan niet zelf samengesteld) of privé. De groep zal uit maximaal 4 ouders bestaan. En zal bij mij thuis in de woonkamer gegeven worden. De workshop zal bij mij in de salon gegeven worden en zal uit 2 lessen van een klein uur bestaan. Dag en tijd stemmen wij samen af. Binnen een straal van 5 km kan deze workshop ook bij jouw thuis gegeven worden, zodat jij/jullie zelf niet de deur uit hoeft/hoeven. Hier worden geen extra kosten voor berekend. Dagdeel en tijdstip is dan ook in overleg.

Peuter reflexologie heeft meerdere voordelen:
- Ontspanning;
- Beter slapen;
- Betere ontlasting;
- Tegen krampjes;
- Bij verkoudheid. 

Aanwezig
Ik zorg voor thee en wat lekkers (mocht je intoleranties hebben of een allergie dan hoor ik het graag). En voor teken en schrijf materiaal. 

Investering:
€ 100,- voor 2 privé lessen. Kan met of zonder kind in onderling overleg;
€ 90,- (= 10% korting) bij 2 personen voor 2 lessen. Met kinderen, dan bij iemand thuis. Zonder kinderen in overleg waar dit zal zijn;
€ 85,- (= 15% korting) bij 3 personen voor 2 lessen. Zonder kinderen in overleg waar de workshop zal plaats vinden;
€ 80,- (= 20% korting) bij 4 personen voor 2 lessen. Zonder kinderen in overleg waar de workshop zal plaats vinden.
Dag en tijd stemmen wij samen af. (inclusief een reader en voorbeeld kaartje)

Week 1: Na het kennismaken gaan wij de massagegrepen zelf uittekenen, zodat jij precies weet op welke punten jij mag masseren. Wat het voor je kan doen en welke techniek jij toe mag passen. Tijdens de les is er voldoende ruimte om vragen te stellen. De massagegrepen die wij de eerste les doornemen zijn:
- verbinding, hechting en kalmeren;
- ondersteuning van de weerstand;            
- kalmeren bij het ademhalen;
- ondersteuning van de zenuwfunctie;
- ondersteuning van de gehele spijsvertering.

Week 2: Evalueren wij de voorgaande les en bespreken wij hoe het oefenen gegaan is. Ook deze les gaan wij de massagegrepen weer zelf uittekenen. De massagegrepen die wij deze les doornemen zijn:
- spijsverteringsproblemen;
- verlichting en herstel bij de spijsvertering;
- kalmering van de geest en klaart hitte;
- verlichting van de sinussen en holtes.
Wij herhalen de grepen van vorige week en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Afspraak maken:
Heb jij vragen of wil jij een afspraak maken. Klik op onderstaande button en geef je naam, je telefoonnummer en de cursus waar jij interesse in hebt aan mij door.