Ontspannen voetreflexmassage

Dit is een massage van de gehele voet en onderbeen. De ontspannen voetreflexmassage prikkelt de energiezones, doorbloeding en lymfezones in jouw voeten. Deze zorgt voor het verlichten van stress en spanning. Een verbeterde circulatie met als gevolg een gunstig effect op de aanvoer van belangrijke voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Aangezien de voeten een weerspiegeling van het lichaam zijn, heeft deze massage invloed op het hele lichaam.
Zo wordt jouw lichaam weer geactiveerd om in balans te komen.

Wanneer jij ziek bent heeft reflexologie een verzorgende, genezende en ontspannende werking. Wanneer jij gezond bent, helpt de ontspannen voetreflexmassage jou om lekkerder in je vel, positief en gelukkiger te voelen.

Door reflexologie wordt jij aangemoedigd adem te halen, te ontspannen en de stress van je af te laten glijden. Het lichaam weet wat goed is en de impulsen worden daarop aangepast.

Hoe lang duurt deze massage en wat kost mij dit? 

Standaard 60 minuten voor € 40,-.
Wil jij dat ik rustig de tijd ervoor neem en ook de knieën en de onderbenen met meridiaan punten meeneem. Dan kan de massage 75 minuten of 90 minuten duren. Dit hangt per persoon af.
De prijs is dan € 50,- of € 60,-

Ontspannen voetreflexmassage +

Hierbij worden ook de gehele benen meegenomen met de massage. Goed om dit mee te nemen als jij last hebt van je benen. Dit is een intensievere massage voor de benen gecombineerd met de standaard voetreflexmassage en duurt ongeveer 75 minuten voor € 50,-.

 

Het effect dat dit op iemand kan hebben, is bijvoorbeeld:

- Ontspanning en rust;

- Betere doorbloeding en lymfestroom;

- Meer balans in het lichaam voelen tussen lichaam en geest;

- Betere energie verdeling in het lichaam;

- Betere afvoer van afvalstoffen;

- Pijnklachten verminderen;

- Betere nachtrust;

- Bloeddruk daling;

- Verhoogd de weerstand;

- Stimuleert de ontlasting.