Wellnessmassage voor kinderen

Leer hoe jij je kind masseert als aanvulling op een gezonde opvoeding!

Met deze workshop leer je als opvoeder hoe je jouw kind een écht goede massage geeft. Een massage is niet alleen heerlijk, maar heeft ook veel positieve effecten op de mentale en lichamelijke gezondheid van het kind en de onderlinge verbondenheid tussen ouder en kind. Op zoek naar een cadeau voor een mama of papa of misschien wel voor jezelf? Dan is deze workshop een erg origineel cadeau! 

Overzicht:

  • Workshop van 2 uur;
  • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers;
  • Instructies op papier voor huis;
  • Een cadeautje dat jij zelf maakt (massagestempels). 

Beschrijving:

Tijdens deze workshop leer je hoe je een kind op een goede manier kan masseren en dat is een erg fijne toevoeging op een gezonde opvoeding. Aanraking is namelijk een oervorm van communiceren en is één van onze levensbehoeftes. Het inzetten van massage en mindfulness draagt bij aan een gezonde ontwikkeling, meer onderlinge verbondenheid, een betere nachtrust, meer zelfvertrouwen en een positieve mindset. 

Gelukkige kinderen:

Ook kinderen ervaren tegenwoordig steeds meer stress en aanraking kan daarbij helpen. Als massage op de goede manier wordt toegepast, heeft het effecten als: betere focus, meer ontspanning, minder overprikkeling, verbeterde weerstand, ontwikkelen van lichaamsbesef en zelfvertrouwen. Tijdens het masseren worden gelukshormonen als oxytocine en dopamine aangemaakt, die bijdragen aan een gevoel van welbehagen, ontspanning en een gelukkig gevoel én die nodig zijn om de stresshormonen in het lichaam te bestrijden. 

Kies een massagevorm:

Tijdens deze workshop wordt één massagevorm behandeld en je mag zelf kiezen over welke massagevorm jouw workshop gaat. 
Je kunt kiezen voor een:
- Rugmassage;
- Voetmassage of;
- Hoofd-/gezichtsmassage. 

Thuis nagenieten:
Na deze fantastische massage-workshop krijg jij informatie mee voor thuis, zodat jij en je kind thuis nog veel meer ontspannen momenten kunnen beleven. En natuurlijk mag je ook je zelfgemaakte massagestempels mee naar huis nemen!  

Goed om te weten:

  • Investering € 49,50 p.p., voor één ouder/opvoeder. De workshop wordt gegeven aan volwassenen en kinderen nemen geen deel aan deze workshop bij 2 of meer personen.
  • Voor deze toegankelijke en laagdrempelige workshop is voorkennis niet nodig. De workshop is bedoeld ter ondersteuning van de opvoeding (inzetbaar bij bijvoorbeeld stress, overprikkeling of een drukke schooldag) en niet om het massage vak te leren.
  • Tip: de workshop gaat door bij 2 personen, dus als je samen met je partner, familie of vriend(in) boekt, kan er sneller afgestemd worden.
  • Bij 1 persoon kan de workshop in overleg ook doorgaan. Jij kan dan je kind meenemen en de workshop duurt dan maximaal 1½ uur.

Afspraak maken:
Heb jij vragen of wil jij een afspraak maken. Klik op onderstaande button en geef je naam, je telefoonnummer en de cursus waar jij interesse in hebt aan mij door.