Ik ben Monique de Bruin-Verhaar en per 1 maart 2024 bestaat mijn bedrijf officieel alweer 5 jaar. In Februari 2020 heb ik de grote stap genomen om volledig voor mijn eigen massagesalon te gaan. 

In Bilthoven ben ik opgegroeid in een ondernemers gezin. Mijn vader had van zijn hobby zijn werk gemaakt. Met veel liefde en plezier heb ik hem altijd in zijn zaak geholpen, voornamelijk in de drukke maanden en bij feestelijke gelegenheden. 

Voordat ik mijn eigen massagesalon ben begonnen heb ik gewerkt bij de Rabobank. Op mijn 21ste was ik begonnen als kassier daarna ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerkster. In de 27 jaar dat ik bij de bank heb gewerkt, heb ik veel geleerd op het vakgebied van de financiële wereld, maar ook veel over mijzelf. Na alle gezellige en leerzame jaren, ben ik erachter gekomen wat mijn passie is en ben ik hartstikke blij dat ik daar nu mijn werk van heb gemaakt!  

Mijn passie heb ik ontdekt tijdens een cursus voetreflexmassage. Tijdens de cursus ervaarde ik ontspanning, energie en blijdschap. Op dat moment was het voor mij duidelijk dat dit iets is wat ik wil doen en waar ik gelukkig van word. Hier ben ik dan ook meteen mee aan de slag gegaan. 

Zelf heb ik last gehad van burn-out klachten. Hierdoor heb ik wel geleerd wat belangrijk voor mij is en hoe ik dit in het vervolg kan voorkomen. Ook ben ik aan de hand van mijn klachten erachter gekomen hoe het lichaam zichzelf kan blokkeren. Alles staat met elkaar in verbinding en met de massage zie ik dit vaak terug. Met de massages die ik geef, kunnen we het lichaam helpen in balans te komen. Omdat ik zelf weet hoe lastig dit kan zijn, wil ik je graag helpen. Ik ben daarom ook erg blij dat ik de mogelijkheid heb om het verschil te maken met mijn massages. 

Terugblik 2023: Afgelopen jaar was weer een bewogen jaar met flinke uitdagingen en groei. Bedankt lieve klanten voor dit fantastische jaar met vele mooie en bijzondere ontmoetingen en het vertrouwen in mij. Ik heb samen met meerdere cliënten genoten van de “bewustzijn huiskamer bijeenkomsten” bij ons thuis gegeven door Gerrit van Wijk. Daarnaast heb ik geweldige cursussen mogen volgen om zo mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn, zoals energetische voetmassage en de chakra’s, Gentle Power Hands Methode basis, Indian Head massage en NYBIS Natuurlijk bevallen.

Mijn doel voor dit jaar: Het komende jaar ga ik mij nog meer verdiepen in energetisch werk, omdat ik merk dat ik hier plezier in heb en energie uit haal, maar ook omdat het fijn is om jou te laten voelen wat rust en ontspanning doet met je lichaam. In het 2e kwartaal ga ik beginnen met de “Intensief cursus Gentle Power Hands Methode” samen met meerdere cliënten, welke gegeven wordt door Gerrit van Wijk bij mij thuis. De bedoeling is om hiermee veel te oefenen, dus laat je als cliënt verrassen!
In februari start voor mij de cursus kinderyoga bij Horizon Opleidingen. Op 7 februari ga ik met een cliënt naar een vrouwenkrachtdag van Mireille Mettes van de MIR-Methode.
En in maart heb ik een jubileum, want dan bestaat mijn salon alweer 5 jaar.
Het 1e kwartaal is al aardig gevuld en heb mij voorgenomen om daarna meer tijd voor mijzelf vrij te maken, om zo meer in balans te zijn.
Ik heb in ieder geval weer heel veel zin om aan dit nieuwe jaar te beginnen.

Leuke weetjes

  • Ik ben getrouwd en heb 2 gezonde en volwassen dochters;
  • Ik ben erg creatief;
  • Mijn lievelingskleur is blauw en staat o.a. voor vertrouwelijkheid en verantwoordelijkheid;
  • Mijn 2e lievelingskleur is rood en staat o.a. voor liefde en passie;
  • Sinds 2015 is de kleur paars in mijn leven gekomen en staat o.a. voor hoop en genezing;
  • Ik zo gezond mogelijk probeer te leven;
  • Ik enorm geniet van spelletjes spelen met mijn gezin;
  • Ik een ochtendmens ben;
  • Ik geniet ervan als klanten intens genoten hebben na een massage van mij 😉
  • Klanten die bij mij komen, komen uit Vleuten, De Meern, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Amersfoort, Houten, Boxtel, Venlo en Soest.

Klik hier om mijn interview 'Switcher' bij mijn oude werkgever te zien.