Ontspanningsmassage Utrecht

Ervaar jij veel prikkels, heb jij last van stress, burn-out klachten of wil jij jezelf of iemand anders laten verwennen?
Een ontspanningsmassage is de ideale manier om stress uit je lijf te krijgen. Heb je behoefte aan een relaxmoment, helemaal voor jezelf? Boek dan een ontspanningsmassage in Utrecht en geniet!

Waarom een ontspanningsmassage in Utrecht nemen?

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat merk je in periodes van stress. Je kunt dan moe en gespannen worden en die vermoeidheid en gespannenheid merk je terug in je spieren. Spieren die de stress vasthouden worden pijnlijk en stijf. Een ontspanningsmassage is dan de ideale manier om van die stress af te komen. Het effect van zo'n massage is direct merkbaar. Wist je dat het zelfs preventief kan werken? Door op tijd aandacht te besteden aan de spanning in jouw lichaam, voorkom je dat de stress zich daar opbouwt. Hierdoor kun je stressvolle situaties beter aan. Een ontspanningsmassage past dus heel goed in een gezonde levensstijl. Lukt het je nog niet om zo gezond te leven zoals je zou willen? Ook dan is een ontspanningsmassage in Utrecht een goed idee. Het kan je net dat steuntje in de rug geven dat je nodig hebt. 

Wat kan je van de ontspanningsmassage in Utrecht verwachten?

Benieuwd wat je te wachten staat? Dan is het goed om te weten dat ik tijdens de ontspanningsmassage verschillende technieken kan gebruiken, zoals Pulsen, Aroma Touch of Moxa therapie. De massages die ik geef zijn zacht en energetisch en worden op een intuïtieve en haptische manier gegeven. Zodat jij meer in jouw lichaam kan voelen. 'Goede' aanraking geeft het gevoel dat jij er mag zijn. Aanraking is beweging, een verplaatsing van energie. Als jij aangeraakt wordt gebeurd er iets met je.
Voorafgaand aan de massage bespreken we de aandachtspunten. Misschien heb jij vooral last van spanning in je benen of juist last van rugpijn. Door deze klachten te benoemen, kan ik de massage hierop aanpassen. Dit doen we in een kort intake gesprek. Daarnaast is het ook belangrijk om aan te geven als je zwanger bent, onlangs bent geopereerd of last hebt van blessures, zodat ik hier rekening mee kan houden. Wil je het ontspannende effect van deze massage ervaren? Maak dan snel een afspraak voor een ontspanningsmassage in Utrecht.

Meer over mij

 

Ik ben Monique de Bruin-Verhaar en sinds februari 2020 heb ik de grote stap genomen om volledig voor mijn eigen massagesalon te gaan.

Mijn passie heb ik ontdekt tijdens een cursus voetreflexmassage. Tijdens de cursus ervaarde ik ontspanning, energie en blijdschap. Op dat moment was het voor mij duidelijk dat dit iets is wat ik wil doen en waar ik gelukkig van word. Hier ben ik dan ook meteen mee aan de slag gegaan. 

Zelf heb ik last gehad van burn-out klachten. Hierdoor heb ik wel geleerd wat belangrijk voor mij is en hoe ik dit in het vervolg kan voorkomenOok ben ik aan de hand van mijn klachten erachter gekomen hoe het lichaam zichzelf kan blokkeren. Alles staat met elkaar in verbinding en met de massage zie ik dit vaak terug. Met de massages die ik geef, kunnen we het lichaam helpen in balans te komen. Omdat ik zelf weet hoe lastig dit kan zijn, wil ik graag helpen. Ik ben daarom ook erg blij dat ik de mogelijkheid heb om het verschil te maken met mijn massages. 

Ontspanningsmassage Utrecht boek je bij Monificent!

Nog niet overtuigd van het boeken van een ontspanningsmassage in Utrecht? Dan is het goed om te benadrukken welke effecten en invloeden een massage kan hebben. Wist je bijvoorbeeld dat een massage zorgt voor ontspanning en rust, betere bewustwording van het eigen lichaam, meer balans tussen denken en voelen, een verbeterde doorbloeding en lymfestroom, invloed heeft op het slaappatroon en pijn ervaring verminderd. En dan geeft het je immuunsysteem ook nog eens een flinke boost, waardoor je minder last hebt van verkoudheden en griep. Hoog tijd voor een ontspanningsmassage dus. Geniet ervan!